20 Haz 2008

Bir yılın ardından

  Tenis piramidinin kuruluşunu 21 Haziran olarak kabul ediyoruz çünkü kayıtlarımızı kotrol ettiğimizde 21 haziranda ilk e-postaların mesajlarımızın dolaştığını görüyoruz.
  Bugün birinci yılımızı tamamladık. Geriye dönüp baktığımızda piramide girip-çıkanlarla birlikte 50 kişiye ulaştık. 2007 yılı yaz aylarında 100 maçı üstelik o sıcaklara rağmen tamamlamışız. Yaz başında olmamıza rağmen bu sezon yaklaşık 60 kez kortlarda buluştuk.
  Amacımız baştan beri aynı; arkadaşlarımız arasında tatlı bir rekabet yaratıp mümkün olduğunca tenis oynamalarına teşvik olmak, güzel bir ortam sağlamak ve dostça spor yapmak..Bundan sonra da faaliyetlerimizi aynı anlayışla devem ettireceğiz.
  Bu güne kadar bizlerle birlikte olan, tenis faaliyetlerine katılan bütün oyuncularımıza, organizasyon çalışmalarına katkıda bulunan; Özge, Ozan ve Rıfat arkadaşlarımıza, görüntüde komite karşıtı gözükse de destek olmak için elinden geleni ardına koymayan; Hamdi arkadaşımıza, organizasyon komitesi adına teker teker teşekkür ediyorum.
Ersel..

Hiç yorum yok: