8 Ağu 2008

Olimpiyat Heyecanı

10 - 17 ağustos arasında gerçekleşecek olan 2008 Olimpiyat tenis müsabakalarının kuraları çekildi ve eşleşmeler belli oldu.
tek erkekler
tek bayanlar

Dünya sıralamasında 2 hafta daha 1 numarada kalacak olan Roger'im Federer'im ilk maçını Dimitry Tursunuv ile oynayacak. Rus tursusu'nu forehandleri harika ve sert semini cok seviyor. Yine de Gelmiş geçmiş en iyi'nin (Roge'nin) tek rakibi kendisi..

18 ağustos'ta 1 numaraya geçecek olan Rafael Nadal'ın rakibi daha kolay.. ilk turda italyan Potito Starace ile oynayacak.. Fedex'in piskolojik bozukluğu nedeni ile sert kortta şu an dünyanın en formda ismi ve (aynı zamanda en çirkefi) olduğunu düşündüğüm Novak Djokovic ise rafael nadal'ın tarafına düştü yine.. geçen hafta nadal'ı set vermeden yenmeyi başarmıştı çokomel.. ilk turda amerikalı Robby Ginepri ile karşılaşacak..

Final Tahminim ise FEDEX-ÇOKOMEL, hadi hayırlısı, utandırma beni Rogem...
--------
Bayanlarda ise ana ivanovic ilk turda ukraynalı mariya koryttseva ile oynayacak.. kolay bir rakip kendisi için.. yeni 1 numara jelena jankovic ise davetiye ile gelen zimbabweli cara black ile ilk turda mücadele edecek.

Bayanların bu tek düze oyununa meydan okuyan yeni umudum tek el backhand NAVARRO'dan bir surpriz bekliyorum, ama Safina'nın önüne çıkanı ezip geçmesi çok muhtemel...

Hiç yorum yok: