18 Ağu 2009

17-23 Ağustos Haftası

Cumartesi:
  6. Remzi Orhangazi - Hamdi : (6-3)(3-2)
  [Hamdi'nin Yorumu] Remzi Bey sağolsun piramidimizden arkadaşlarla aradaki seviye farkına bakmaksızın tenis oynuyor ve bilgi-tecrübelerini bizlere aktarmaktan çekinmiyor. Kişisel gelişimimde en önemli yerin sahibi olan Remzi Bey'e teşekkürlerimi sunmak isterim; maçın sonucu normal :) zaten Remzi Bey'e karşı kazandığım zaman sanırım tenise uzunca bir süre ara vereceğim..
  5. Muzaffer - Anıl : (7-5)(6-3)
  4. Mesut - Metin : (6-1)(6-3)
Perşembe:
  3. Mesut - Özge Y. (6-1) (6-2)
Çarşamba:
  2. Hamdi - Kemal: (6-4)(6-1)
Salı:
  1. Anıl - Bilal : (6-1) (6-3)
  [Ersel'in yorumu] Zirve mücadelesinden yorgun ve mağlup ayrılan Bilal bir de Anıl'ın gazabına uğramış... Tebrikler Anıl. Tatilde çok çalışmam lazım anlaşılan.. :)

Geçen Haftanın Ardından:

20. haftayı geride bıraktığımız bu sezonda son hafta 10 maç yapılarak sezonun rekoru kırıldı.. Bunca kort sıkıntısına rağmen çıkıp tenis oynamaya devam eden arkadaşlarımızı kutluyoruz. Son üç hafta 24 maç oynanmış. Bu da neredeyse oynanan 83 maçın yüzde otuzuna denk geliyor.. Özge'nin fikri olan "farklı kişiler ile maç yapmayı teşvik" için düzenlediğimiz top hediye programı oldukça başarılı gidiyor. Bunun kanıtı da yapılan 24 maçtan 14'ü daha önce birbiri ile karşılaşmamış kişiler arasında oynanmasıdır. Aklına sağlık Özge :)
Bol tenisli günler dileği ile,
OK...

Hiç yorum yok: