12 Ağu 2009

10-16 Ağustos Haftası

Cumartesi:
  10. Hülya - Faruk : (4-2),(0-4),(9-6)
  9. Anıl - Serkan T. : (4-0) (4-0)
  8. Mesut - İlyas : (9-7)
  7. Metin - Serpil : (9-1)
  6. Bilal - Muzaffer: (6-4) , (2-6) , (5-7)
Perşembe:
  5. Ersel - İsa : (4-0)(4-2) klasman dışı
  [Ersel'in yorumu] İsa ile beraber Keçiören Belediyesi Tenis Kortlarında saat 19:00'da maçımızı yaptık.. Telefonla rezervasyon yapılabilen, zemini nisbeten düzgün bu kortları herkese tavsiye ediyoruz. Kortların görebildiğimiz tek kötü yanı, arka tarafından geçen dere; dereden zaman zaman da olsa kötü kokular rüzgar ile kortlara ulaşmakta.. Kortlar günün geç saatlerine kadar açık ve ışıklandırması da var.. .
  Benim diğer bir tavsiyem de İsa ile tenis oynamanız. Sizinle nasıl oynar bilemem ama bana o kadar güzel toplar attı ki, baldırlarımdaki kas ağrılarına rağmen oyundan çooookk keyif aldım. Uzun rallilere sabredemeyen biri olarak, atak yapabileceğim düzgün topların gelmesi hoşuma gitti. Birkaç maç sonra, İsa'nın daha rekabetci olacağını düşünüyorum. Nitekim ikinci sette servisleri daha isabetli geldi. Köşelere indirdiği toplarla puanlar almayı başardı. Teşekkürler İsa..

Çarşamba:
  4. İlhan - Serpil : (9-5)
  [Serpil'in yorumu] ODTÜ'ye gittik... Büfenin yanında bulunan kortlar turnuva nedeniyle doluydu. Spor salonunun yanindaki kortlardan biri bostu, orada oynadik. 18.10 gibi ordaydik. Kortu bos bulabildik, sorun olmadi. Yanlız, hafta içi maç yapmak ne zormuş ! Servis atmaya bile gucu kalmiyor insanın bir sure sonra...

Salı:
  3. Mesut - Bilal : (6-3)(3-2) klasman dışı
  2. İlyas - Anıl : (6-4)(5-3)
  [Anıl'ın yorumu] Biz hem biraz geç başladık, hem de korta girmeye çabalayan yavru bir kediyle uğraşmak zorunda kaldık. Bu nedenlerle maalesef ki maçı bitiremedik. Ama maç süresince izlenmeye değer güzel puanların alındığını söylemeden geçemeyeceğim.

  1. Hülya - Ebru : (9-5)
  [Hülya'nın yorumu] Bizim maçımızda da taciz vardı. Batıkentteki parkta iki kort var. Bir tanesi sürekli bir grup tarfından işgal altında. Diğerlerine ise kala kala tek kort kalıyor. Diğer korta gitmek için öndeki kortun içinden geçmeniz gerekiyor. Dolayısıyla arada bir korta sizden başka insanlarında olduğu hissine kapılıyorsunuz. Bir de tribünümüz var, oynamak isteyenler, bizi izleyenler hep orada. Sürekli birileri ya skorun ne olduğunu yada oyunun ne zaman biteceğini soruyor. Tabi yan tarftakiler kortlara dükkan açmış oldukları için kimse onlara birsey sormuyor. Ebru'nun biraz erken gidip yer kapmış olduğu içinde şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Ne ise sonuç saniyorum 9-4 veya 9-5 benim lehime, Ebru?
  [Ebru'nun yorumu] Batıkent' te oynadık ve konum gereği seyircilerin(!) çok olduğu bir maçtı. Bir ara bir amca, Hülya' yla muhabbete girişti ATK turnuvası hakkında. Maçın yarısından sonra, "afedersiniz , ne zaman bitecek acaba?" sorularına 3-4 kere maruz kaldık. Bunlar Hülya' nın konsantrasyonunu bozup, en az 2 oyunu, çift hatayla falan vermesine sebep oldu. Skor o nedenle böyle yani.
  Geçen sene böyle değildi bu kız :) . Şimdi trikli vurmaya başlamış. Siz tenisçiler buna top spin, slice falan diyorsunuz işte. Servisleri acayip güzel ve istikrarlı. Vuruşlar öyle. Net ve hedefi bulan, istikrarlı vuruşlar. Çok zevkli bir maçtı benim için. Bu işe gönül verip, kendisini sürekli geliştiren Hülya' yı tebrik ediyorum.

Hiç yorum yok: