24 May 2010

24-30 Mayıs Haftası


Pazar:
6. İlhan - Murat : (4-1)(4-2)
5. Ersel - Serkan T. : (6-4)(6-2) klasman dışı
    [Ersel'in notu] Serkan son zamanlarda yaptığı maçlar ile pirmidimizin geleceği parlak oyuncularından olduğunu gösteriyor.. Her topun peşine koşturup elinden geleni ardına koymuyor. Ummadığınız anda boş bıraktığınız sahaya topları yönlendiriyor. Koşup yetiştiği toplarda pozisyonunu ayarlama konusunda problemi var. Skordan görüleceği üzere beni terletti  :) Güzel antreman maçı için teşekkürler Serkan..
Cumartesi:
4. Ersel - Bengi : (6-1)(6-0) klasman dışı
    [Ersel'in notu] Bengi ile iki hafta önce planladığımız maçımız bu güne kalmıştı. Sabah olmasına rağmen güneşin yakıcı etkisi altında maçımızı yaptık. Bengi tenis dersi almış ama hepimizin ortak sorunu olan rakip bulamamaktan şikayetçi. Doyası ile ögrendiklerini özellikle maç stresi yüzünden sahaya yantıstmakta sıkıntı çekiyor. Gördüğüm ufak tefek aksaklıkları ilk setin sonunda kendisine ilettim. Forehand'inde vücudunu kullandığında ve ayaklara hız kattığında çok daha rekabetetci olacağını düşünüyorum. Maç için teşekkürler Bengi, iyi ki aramıza katılıp renk kattın..
Cuma:
3. İlhan - Bengi : (9-7) klasman dışı
Çarşamba:
2. Mesut - Bilal : (6-4)(5-6) klasman dışı
Salı:
1. Kemal - Hülya : (4-2)(4-1)
    [Kemal'in notu] Hülya ile oynama kısmetimiz 25 Mayıs günüymüş. Hülya oldukça formda sahayı çok akıllı kullanıyor. O müthiş drop shot vuruşlarından birini yedim. Topa vuruş stili oldukça iyi ancak toprak kortta oynamada sıkıntı yaşıyor. Bu sıkıntıyı aşması için sürekli toprak kortta maç yapması gerekiyor sanırım. Maç sonucu 4-1, 4-2 benim lehime oldu. Hülya'ya motivasyonumu arttırıcı, elimi düzeltici etkili vuruşları ve güzel maç için teşekür ederim.

Hiç yorum yok: