18 Tem 2008

14-20 Temmuz Haftası Oynanan Maçlar

Pazar:
12. Özge Y. - Metin : (9-1)
Cumartesi:
11. İlker - Özge Y. : (9-5)
Cuma:
10. Mesut - Faruk : (8-4)
9. Serkan - Yasemin : (9-5)
[Yasemin'in yorumu] Yan korttan gelen (Ersel'in) "Hadi Yasemin !!" tezahüratlarına dayanamayıp, 8-0 yenilmekte olduğum maçta 5 oyun alarak ezilmekten kurtuldum ve 9-5 skoru ile yenildim. Serkan çok sakin oynuyor valla :) Güzel bir maç oldu, teşekkürler :)
8. Ersel - Bilal : (9-6) klasman dışı
Perşembe:

7. Özge Y. - Rıfat : (4-9)

Komitenin iki güler yüzlü üyesi kortlarda buluştu. Maç o kadar hararetli geçti ki Özge'nin raketi maç sonunda dayanamadı ve telleri koptu. Maçtan Rıfat galip çıksa da maç sonunda ikisinin de yüzünün gülmesi maçın ne kadar eğlenceli geçtiğinin bir delili sanırım.

.

.

.

6. Mesut - Hamdi : (9-4)

Hamdi'nin sağlığını kazanması ile kortlara geri dönmesi hepimizi sevindirdi. Kendisini maç öncesi ısnırken geçirdiği rahatsızlıktan tamamen kurtulmuş olarak gördüm. Zaten ilk maçını piramidin en formda oyuncularından birisi ile oynaması da kendini ne kadar iyi hissettiğinin bir göstergesi sanırım. Ancak Mesut hem maçı, hem son maçın rövanşını hem de Hamdi'nin namağlup ünvanını elinden aldı.

.

5. Faruk - Bilal : (5-9)
Bilal benim yapamadığım bir şeyi yapıyor. Sabırla Faruk'un toplarını kendisine iade ediyor. Rakibine göre daha az hata yapıyor. Bilal bu maç sonucunda Faruk karşısında aldığı ikinci galibiyetle ikinci sıradaki yerini korudu.
.
.
  
Çarşamba:
 4. Rıfat - Serkan : (9-7)
  3. Emre - Ersel : (9-7)
  2. Şahbende - Ertuğrul : (9-4)
Salı:
  1. Eser - Fevki : (9-7)
Çok çekişmeli geçen maçı Eser Hanım anlının teriyle almayı bildi. Fevki Bey sert servisleri ve file önüne düşürdiğü toplarla maçı zorladı ancak Eser Hanım baseline'a ve Fevki Beyin hemen ayaklarının dibine indirdiği toplarla oyunları aldı. Eser Hanımın aldığı galibiyette, topu ısrarla takip etmesinin etkisi de büyüktü. Sonuçta Fevki Bey malesef bu maçtan da bir galibiyet çıkaramadı...

Hiç yorum yok: