30 Tem 2007

Piramitten Haberler;

  • Temmuz ayını geride bırakmak üzereyiz. Haziran ayının son haftasında tenis sever arkadaşlarımızı bir araya getirerek bir topluluk kurduk. Piramit sistemini devreye alarak bir parça, maç yapmaya teşvik ettik. Temmuzun son haftasında 8 kez kortlara çıkarak bir rekora imza attık. İlk dört seviyedeki arkadaşlarımız, en faal tenisçiler olarak gözüküyor. Darısı beş ve altıncı seviyedeki arkadaşlarımıza !
  • Organizasyon komitesi temmuz ayında, 100 YTL aidat toplamış, bu paranın 52.5 YTL'sini rezerve yapılan sahaların ücretlerinin ödenmesinde kullanmıştır. Kalan para ve Ağustos ayında toplancak aidatlar haftalık 3 saatlik kort ücretlerinde kullanılacaktır. Ayrıca Ağustosta bir arkadaşımıza çekilişle 3 adet tenis topu hediye edilecektir.
  • Aziz arkadaşımız askerlik görevini yapmak, İrfan arkadaşımız da Eylül ayında aramıza katılmak üzere piramitten ayrılmışlardır. Kendilerini tekrar aramızda görmekten memnun olacağımızı bildirerek, bizler maçlarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz.
  • Perşembe günleri "Yıldırak Daş" tenis kortlarında organizasyon komitesi tarafından oyuncularımız için (müsait olması durumunda) 4. kort rezerve edilmektedir. Sıcakları sorun olarak gören arkadaşlarımıza 18:00-18:20 saatleri arasında bu sahanın sadece yarısının güneş altında olduğunu, bu saatten sonra kortun tamamının yan binanın gölgesi altına girdiğini bildirmek isteriz. 19-20 saatleri arasında sıcaklığın etkisini nispeten azalmakta ve oynanabilirlik daha da artmaktadır. Sıcaklardan bunalan arkadaşlarımızı gece maçlarına davet ediyor ve oynayacakları sahaların ışıklandırma koşulları hakkında yorumlarını bizlerle paylaşmalarını bekliyoruz.

Organizasyon komitesi .

Hiç yorum yok: