29 Tem 2009

27 Temmuz - 2 Ağustos Haftası

Pazar:
  7. Kemal - Serkan T. : (6-1) (6-1)
Cuma:
  6. Muzaffer - Faruk : (6-2)(6-2) (** Ayın Maçı **)
Perşembe:
  5. Hülya - Ersel : (3-6)(6-6)
Çarşamba:
  4. Pervin - Özge Y. (4-3) (3-4) ...
Salı:
  3. Anıl - Bilal : (3-6)(4-6)
[Anıl'ın yorumu] Tatil rehavetinden kurtulup, oldukça iyi bir oyun sergiledim. Ama Bilal benden daha iyi oynadı, maçı 6-3 6-4 lük setlerle aldı...
[Bilal'in yorumu] Anıla teşekkür ediyorum ama dün biraz şanslıydım filenin yardımıyla kaç puan aldığımı hatırlamıyorum bile :)
  2. Özge Y. - Ersel : (2-4)(4-6)(4-2) Klasman Dışı
[Ersel'in yorumu] Özge ile Yüzüncüyıl semtideki büyük bloklar arasında bir park içerisinde bulunan bir tenis kortunda oynadık. Maça başladığımızda saat 18:30'da olduğundan güneş henüz batmamıştı. Bu yüzden kortta güneşi karşıdan alan tarafta oynayan oyuncu için malesef oyun çok zor geçiyor, zira güneş ışınlarını şapka bile engelleyemiyor.. Kortun zemini nde oynanmayacak derecede olmasa da kusurlar var. Ayrıca file normalden alçak. Saat 19 gibi semt sakinleri kort etrafında yürüyüş yapmaya başlıyor. Kortun çevresindeki tel örgü tamamen branda ile çevrilmediği için zaman zaman insanın dikkati dağılabiliyor. Tel ile zemin arasında ara ara boşluklar var. Toplar kort dışına kaçabiliyor. Soyunma odası yok. Kenarda bulunan büronun lavabolarını kullanmak zorunda kaldık.. Bu sebeplerden dolayı öncelikle diğer kort seçeneklerini (ODTÜ / Ahlatlıbel vs.) değerlendirmenizi tavsiye ediyoruz.

Pazartesi:
  1. Muzaffer - İlyas : (7-5) (6-2)

Bu hafta Anıl, Bilal, Ebru, Ersel, Faruk, Hülya, İlyas ve Pervin dışında bulunan oyuncularıdan kurallar gereği bir klasman ya da 2 klasman dışı maç yapması beklenmektedir.

Hiç yorum yok: